Karijera

Fabrika maziva FAM je uspešna kompanija sa velikim brojem visoko stručnih kadrova. Kompanija smatra svoje zaposlene svojim najvrednijim resursom. FAM se rukovodi održavanjem stabilnog radnog odnosa, ohrabruje profesionalni razvoj i vrednuje izuzetan radni učinak. Cilj kompanije je da stvori dinamično radno okruženje, uz uzajamno poverenje i poštovanje svih zaposlenih, gde je svaki pojedinac odgovoran za performanse i ugled kompanije.

Kao kompanija koja se stalno razvija, Fabrika maziva želi da privuče i zadrži talentovane, iskusne i kreativne ljude koji su spremni da razvijaju svoje sposobnosti i znanja, da rade na sopstvenom profesionalnom razvoju i da svojim obrazovanjem i inovativnim idejama doprinesu uspehu kompanije.

Stručno usavršavanje zaposlenih ostvaruje se putem: stručnih predavanja, seminara, savetovanja, simpozijuma iz oblasti obuhvaćenih delatnošću FAM-a, specijalizacija, učenja i usavršavanja stranih jezika, obuke i provere znanja iz oblasti zaštite na radu, stručnih ispita i postdiplomskih studija.

Tražimo...

Nudimo...


Ambiciozni, obrazovani, talentovani, kreativni… ako sebe prepoznajete u ovom opisu biće nam drago da nam se javite.