Poboljšana verzija proizvoda FENIX BM EXTRA SAE 10W-40

05.10.2018.

FAM-ov tim stručnjaka za istraživanje i razvoj radio je na unapređenju našeg najprodavanijeg proizvoda, motornog ulja FENIX BM EXTRA SAE 10W-40.
Kao rezultat, dobili smo poboljšanu verziju proizvoda sa oznakom FENIX BMB EXTRA SAE 10W-40.

FENIX BMB EXTRA SAE 10W-40 je polusintetičko motorno ulje vrhunskog kvaliteta čija odlična tribološka svojstva omogućavaju poboljšanu zaštitu od habanja i korozije delova motora, kao i smanjenu potrošnju goriva. Namenjeno je za podmazivanje svih četvorotaktnih benzinskih motora sa i bez katalizatora i dizel motora putničkih i lakih teretnih vozila, a posebno za motore sa viševentilskim razvodom i kompjuterskom kontrolom ubrizgavanja goriva. Pogodno je za primenu u svim godišnjim dobima.

Detaljniji opis proizvoda kao i tehničke karakteristike možete pronaći na sledećem linku FENIX BMB EXTRA SAE 10W-40.

O kvalitetu našeg proizvoda FENIX BMB EXTRA SAE 10W-40 dovoljno govori i to da je testiran i odobren za bezbedno korišćenje za MERCEDES-BENZ vozila, a to potvrđuje Approvel izdat od strane DAIMLER-a.


Ostale vesti

ONE TEAM ONE GOAL

29.07.2019.

Valvoline Europe officially acquired Fabrika Maziva FAM a.d. Krusevac on July 1, 2019.This acquisition involved the entire product and service portfolio of FAM.
On that occasion, an event of welcome was organized for all employees in Valvoline Serbia.
At Valvoline we care deeply for our customers. Our main priority today is to make sure our business relation with you continues as you were used to with FAM and is even improved where possible or needed.
Our goal is to make the changes, following from the acquisition, as transparent as possible to all our partners.

Read the full article